UTVENDIG OG INNVENDIG SOLSKJERMING

Om Markisesenteret

UTVENDIG OG INNVENDIG SOLSKJERMING

Om Markisesenteret

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

Vi er et trygt valg.
Vi kan solskjerming.
Vi vil gjøre deg fornøyd!

Markisesenteret er et lokalt firma med solid erfaring og kunnskap fra tusenvis av leveranser med solskjerming i Bergen og omegn gjennom mange år.

Med 25 års erfaring og kompetanse med leveranser og montering av solskjerming i Bergen, tør vi påstå at det er få, om noen som er bedre rustet enn oss til å rettlede deg som kunde for å gi deg den beste og mest optimale løsning til dine behov.

Daglig leder Ole Johan Vernøy har vært i bransjen i mer enn 25 år, han begynte i bransjen da han var 23 år gammel, og arbeidet da som montør av solskjermingsprodukter for annet firma i flere år, før han etter hvert gikk videre i bransjen, og har siden 2004 eid og utviklet Markisesenteret AS til å bli en svært solid og annerkjent leverandør av solskjerming i Bergen.

Vi tilstreber å hele tiden være i front av utviklingen, og vil til enhver tid kunne tilby deg som kunde det beste som er på markedet av solskjermingsprodukter.

Markisesenteret kan tilby et stort utvalg av produkter, materialer, stiler, operativsystemer, tekstiler og farger etc. og vil med vår kunnskap hjelpe deg å finne den optimale løsning.
Vi tar nøyaktige mål og kommer med råd om produkt, farger og modeller. Produktene blir skreddersydde på millimeteren til dine vindu og passer dermed perfekt til ditt behov.

Markisesenteret leverer våre produkter direkte fra fabrikk, uten fordyrende mellomledd. Dette sikrer våre kunder en effektiv, rimelig og rask levering av markedets beste solskjermingsprodukter.

Vi leverer både til privatkunder, bedrifter og det offentlige.

I tillegg til de mange tusen privatkunder vi har levert til gjennom årene har vi også bred erfaring/ekspertise med leveranser til næringslivet/bedrifter og offentlig, som UIB (rammeavtaleleverandør gjennom mange år) Entra eiendom, Media City Bergen, Statsbygg, Bergen Kommune, Tysnes Kommune, Fjell Kommune, Askøy kommune, Austevoll kommune, Os kommune, Nav, Sportsklubben Brann, Akvariet i Bergen, TV2, NRK, Vestland Fylkeskommune, Statsbygg etc.

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer