Markisesenteret
Plisségardiner
Plisségardiner kombinerer stilfulle vindusutførelser ,med en ypperlig kontroll av dagslys, varme, refleksjon og privatliv. De passer i mange forskjellige vindusformer, med ulike betjeningsmuligheter.
 
Våre Duette® gardiner er tilgjengelig i en rekke tekstiler, med 25 mm plissébredder. Blir de montert nær vindusruten eller mellom glass, gir de en utmerket isoleringseffekt. Bikubestrukturen øker isoleringseffekten og reduserer energiutvekslingen i vinduet gjennom vinteren og sommeren. Bikubestrukturen i tekstilen er ekstremt sterk, holdbar og er ikke sårbar for skrukker. Våre Plisségardiner (med 20 mm plissébredder) tilbys i en spesiell tekstilserie. Denne er tilgjengelig i mange farger, med forskjellig tetthet, og den er i tillegg flammehemmende.
 
Duette-® & Plisségardiner er utviklet i henhold til EOS® designfilosofi, noe som garanterer elegant design, samt optimal funksjons- og brukerkomfort.
 
Dekorativ og funksjonell
 • Prosjekt kolleksjon av tekstiler med reflekterende og/eller ‘Black-Out’ bakside.
 • Fargekoordinert betjeningsmekanisme.
 • Ideell til takvinduer eller liggende i tak.
 • Forskjellige betjeningsmuligheter, inklusiv motorisering.
 • Duette® har ingen synlige snorer på grunn av den lukkede bikubestrukturen.
 • Duette® gardiner gir energi- og varmekontroll takket en dobbeltvegget bikubestruktur.
 • Plisséstoffene er alle flammehemmende og i tillegg tilgjengelig med Topar® og Sanaplus™ behandling.
Ekstremt holdbar
 • Sterkt og holdbart skinnesystem.
 • Holdbare løsninger som er lette å betjene.
Spesialiserte produkter for spesielle bruksområder
 • Optimale mørkeleggingsgardiner.
 • Vinduer med spesielle former.
Ovenfra og ned/nedenfra og opp
For individuell komfort kan tekstilen plasseres på alle nivåer i vinduet. Lyset kommer inn i den øvre delen av vinduet og man kan stille inn produktet etter individuelle behov. For kontor i første etasje kan dette være praktisk; gardinen kan heves og man er da uforstyrret.
 
Kombinerte gardiner
Spesielt for arbeidsområder med PC er det svært praktisk å ha en gardin med to forskjellige transparensnivå. Dagslys eller sjenerende blending kan reguleres optimalt i forhold til arbeidsplassen og dataskjermen.
 
Spesielle belegninger
For å øke lys- og solstrålingsrefleksjonen, kan man velge å bruke en Plissétekstil behandlet med Topar®, en reflekterende belegning (fuktighetsresistent, skittavvisende og med lang holdbarhet). Sanaplus™ antibakteriell er den perfekte løsningen for dagens krav til helse og hygiene, for eksempel på sykehus, legekontor og laboratorier.
Bilde 1/4
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning