Markisesenteret
Markiser
På varme sommerdager kan det være godt å holde den verste varmen utenfor huset, og samtidig skjerme interiør og PC-skjermer for direkte sollys. Det kan også være deilig med litt ekstra skygge utenfor. Med våre markiser dekker du alle disse behovene.
 
Markisene kan være med på å understreke byggets arkitektur, ved å følge fasadens linjeføring og fargebruk. Vår store og eksklusive kolleksjon av duker og farger gir mange muligheter.

Terrassemarkiser

Terrassemarkiser er et fint alternativ til tak over terrasse. Vi har flere varianter å velge mellom. Markisen gir deg mulighet til å sitte ute, selv om været skulle være litt fuktig. Og skulle man ønske å nyte solen uten skjerming, kan markisen kjøres inn, i motsetning til et fast tak.

Vindusmarkiser - Fasademarkiser

Vindusmarkise er en "lett" markisetype som benyttes oftest til skjerming av små vinduer. Den har som oftest en aluminiumskassett i overkant. Inne i kassetten ligger duken på et dukrør. Fasademarkiser er en kraftig markisetype som brukes til større vinduer og vinduspartier i alle typer bygninger. Den levers både med og uten aluminiumskassett i overkant. Markisen har minst 2 armer (kraftige) som nede er festet til vegg eller vinduskarm. Armene er festet til en frontskinne i aluminium.

Takmarkiser

Har du glasstak eller takvinduer som skal avskjermes, eller ønsker du å skape en mere permanent overdekning over en restaurant eller terrasse, så er en takmarkise det riktige valget.

Restaurantmarkiser

Optimaliser din uteservering ved å montere en restaurantmarkise. Med en restaurantmarkise får du:
 
Lengre sesong - Varme og sol er ikke avgjørende for at man kan sitte ute og nyte et godt måltid mat. Ved å velge våre markiseløsninger får man et fleksibelt system som skaper den perfekte uteserveringen. Skyer og regn kan bare komme. Det er ikke været som bestemmer om dine gjester vil sitte ute, men du!
 
Godt uteklima - Hvordan du lager din uteservering påvirker i stor grad dine gjesters trivsel. Et godt uteklima gir flere fornøyde kunder og økt inntjening. Det er viktig å velge et produkt med lang holdbarhet og minimalt vedlikehold.
 
Her finner du vårt utvalg av markiseduker:
Bilde 1/3
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning