Markisesenteret
Plisségardiner
Plisségardiner er laget i foldet tekstil som gir rommet et mykt, men samtidig levende uttrykk. Våre plisségardiner finnes i de fleste farger og kvaliteter, slik at du enten kan matche annen innredning, eller skape kontraster med plisségardinen.
 
Plisségardinen er det produktet i vårt sortiment som har flest bruksområder. For eksempel kan du skjerme nedenfra og opp, eller ovenfra og ned, med en såkalt utspent plisségardin. Du kan skjerme en balkongdør kun på midtseksjonen, mens du har fritt innsyn og utsikt både oppe og nede.
 
Disse dekorative gardinene gir deg sjansen til å velge vakre farger og skape spennende lyseffekter i hjemmet ditt, og ofte er det nettopp lyset som avgjør hvordan vi opplever rom. Med plisségardiner gjøres dagslyset mykere, uten at det stenges ute. Dagslyset siles gjennom veven, slik at rommet får behagelig og naturlig lys, uten skarpe konstraster eller skygger.
 
Det unike med Plissègardiner er at det kan tilpasses alle typer vindusformer, enten det er sktåtak eller buede vindusløsninger. På grunn av de små dimensjonene passer plisségardiner også godt til alle typer vertikale vinduer.

Plissegardiner leveres i et stort modellutvalg:
Duette har dobbelt lag med stoff. Usynlige snorer er plassert mellom lagene.
 
Light Rise er en plisségardin uten betjeningssnor. De betjenes ved hjelp av et innovativt fjærsystem, ved at man drar eller løfter i underlisten.
 
Verosol ® er plisségardiner som har aluminiumskledd bakside, som reflekterer solens stråler på sommeren og isolerer om vinteren. Stoffene finnes i flere farger og har ulike tekniske verdier. Velg mellom alt fra halvtransparente stoffer til helt mørkleggende stoffer.
Bilde 1/4
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning