Markisesenteret
Innvendig persienner
Med den økende bruken av innvendige persienner, har også utvalget blitt større og bedre. Det finnes i dag persienner i et enormt spekter, av farger og materialer, som kan tilpasses de fleste vindusløsninger. En mix av gardiner og persienner gir deg muligheter til spennende løsninger i din bolig.   
Med persienner fra Markisesenteret AS kan du regulere sollyset på en elegant måte. Ved å vri lamellene trinnløst regulerer du lyset og temperaturen i rommet optimalt, samtidig som persiennene er en pålitelig beskyttelse mot nysgjerrige blikk utenfra. På grunn av den tidløse og vakre designen, er våre persienner et mangfoldig arkitektonisk utformingselement, med uendelige muligheter for den personlige smak.
 
Alt etter ønske tilpasses persiennen diskret innredningen, eller tilfører en behagelig, farget betoning. Standard lamellbredde er 25mm, 35mm, og 50mm. Til våre persienner med 35 og 50mm lameller kan du velge om du vil ha brede eller smale stigebånd.

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning