Markisesenteret
Vindusmarkiser
Siden tidenes morgen har vi vært opptatt av hvordan den utvendige fasaden oppfattes av allmennheten, og pene markiser gjør fasaden pen. Men fasade- og vindusmarkiser er mye mer enn utsmykning av en fasade. Disse løsningene sørger effektivt for solskjerming av møbler og tekstiler, hindrer innsyn og sørger for et svalt og behagelig inneklima på varme sommerdager. Fasademarkisen kan styres automatisk. Den intelligente teknikken sørger for at behovet for solskjerming ivaretas selv når du ikke er tilstede.
Plaza
Plaza fasademarkisePlaza fasademarkiser er praktisk solskjerming, som gir en funksjonell og estetisk god løsning der hvor det kreves en stilfull og robust konstruksjon.
 
Fasademarkisen egner like godt til næringsbygg som til villaer med behov for solskjerming, spesielt der kunden stiller høye krav til kvalitet og funksjon.
 
Lunex Plaza er klassisk solskjerming med dagens teknologi og materialvalg. Markisens armer er derfor utstyrt med dobbeltvirkende støtdempere som holder duken stram uansett armvinkel. Lunex Plaza er i tillegg konstruert med heldekkende kassett og frontprofil, som gir et helhetlig, stramt inntrykk, og dessuten sørger for total beskyttelse av duken i opprullet stilling.
 
Fasademarkisen egner seg spesielt godt til store vindusflater, og er spesielt konstruert for nordiske forhold.

Villa
Villa markiseClassic-serien fra Lunex bygger på over 50 års erfaring med markisesystemer - egenutviklede produkter med prisbelønnede og unike tekniske løsninger.
 
Når du velger en Classic markise, får du den markisen du har behov for, enten det gjelder store eller små vindusmarkiser.
  • Prisbelønnede, patenterte, automatiske armer
  • Få opp markisen fra vilkårlig låst stilling
  • Armene er låsbare i 4 stillinger
  • Leveres med heldekkende aluminiumskassett som bevarer duken
Classic-serien er utviklet for det nordiske klima med høye krav til holdbarhet og funksjon, hele året og i all slags vær.

Arcade
  • Arcade markiserInnebygde fjærer som holder duken stram uansett stilling
  • Trinnløs innstilling av armvinkel
  • Tre alternative fjærspenninger av fjæren sørger for korrekt fjærspenning
Her finner du vårt utvalg av markiseduker:
Bilde 1/4
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning