Markisesenteret
Terrassemarkiser
Med terrassemarkiser kan du skape et behagelig innemiljø, ute på din egen terrasse. Markisen blir som et tak over uteplassen, med bare en liten investering. Dermed kan du nyte måltider utendørs, skjermet for solen. Og hvem bryr seg om det skulle komme litt regn eller dugg en sen kveld? Under markisen sitter du tørt og varmt, gjerne med en infrarød varmeovn og moderne utelys i tillegg.
 
Vi har mange ulike modeller, fra de helt enkle uten kasse, til de eksklusive, innebygde kassetmarkisene. Alle leveres med profiler i lakkert utførelse. For ekstra værharde steder, kan vi levere markisene med vindsikringsstang.


 
 

SunFlex og Finess er to av våre terrassemarkiser

SunFlex er den ideelle terrassemarkisen for deg som ønsker en fleksibel og praktisk markise. Fallvinkelen juusteres enkelt og greit med en standard markisesveiv, og markisen kan heves og senkes 60 grader.
 
Armene på SunFlex er solig dimensjonerte og utstyrt med doble wire, for din sikkerhet. Kraftige fjærer holder duken helt stram, uansett armstilling. Oljebronselagre i alle bevegelige deler sikrer lang levetid.
 
Lunex-markiser er kjent for høy kvalitet og brukervennlighet, noe som selvsagt også gjelder for nye SunFlex. Dette er en investering du vil glede deg over i mange år!
 
Finess skiller seg fra SunFlex ved at markisens fallvinkel justeres for hånd, ved armens innfesting. Den fungerer som terrassemarkise om sommeren og vindusmarkise resten av året. Finess er vår bestselger gjennom flere år!
 
Her finner du vårt utvalg av markiseduker:
 
Bilde 1/12
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning