Markisesenteret
Fasademarkiser
Markisetypen fungerer i hovedsak som en vindusmarkise. Men oppbyggingen er kraftigere og markisen kan derfor leveres i større lengder og for høyere vinduer.
 
Fasademarkiser er en ypperlig løsning for vindusflater helt opptil 6 meter bredde. Det er derfor mulig å dekke flere vinduer med en og samme markise. Man kan også seriekople flere markiser på en motor.
 
For optimal effekt og kontroll kan det benyttes automatisk sol og vindstyring. Denne intelligente teknikken sørger for at behovet for solskjerming ivaretas selv når du ikke er tilstede.
 

Plaza

Plaza fasademarkiser gir en funksjonell og estetisk god løsning hvor det kreves en stilfull og robust konstruksjon. Markisen egner seg like godt til næringsbygg som til villaer med behov for solskjerming, spesielt der kunden stiller høye krav til kvalitet og funksjon.
 
Lunex Plaza er klassisk solskjerming med dagens teknologi og materialvalg. Markisens armer er derfor utstyrt med dobbeltvirkende støtdempere som holder duken stram uansett armvinkel.
 
Lunex Plaza er konstruert med heldekkende kassett og frontprofil, som gir et helhetlig, stramt inntrykk og sørger dessuten for total beskyttelse av duken i opprullet stilling.
 
Markisen egner seg spesielt godt til store vindusflater, og er spesielt konstruert for nordiske forhold.
 
Bilde 1/3
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning