Markisesenteret
Slipp inn dagslyset, men hold solstrålene ute
Interessen for, og salget av, Screen har økt voldsomt de siste årene. En moderne fasade innholder mye glass, som krever riktig og effektiv solskjerming. Våre Screen-løsninger sørger for nettopp dette.
 
Stoffene har en åpen struktur som slipper inn dagslys, samtidig som direkte sollys og varme stenges ute. Man bevarer utsikten gjennom vinduene, mens reflekser på TV- og dataskjermer fjernes, og man unngår å bli blendet.
 
Screen er høy-effektiv solvarmereduksjon! Avhengig av hvilken duktetthet man velger kan mann stoppe opptil 97% av solvarmen. Selv med våre mest åpne duker, som gir meget godt gjennomsyn, stopper man hele 86% av varmen.
 
Hvilken type duk man bør velge, er avhengig av hvilke ønsker og behov man har i forhold til varme, lys, gjennomsyn og utseende. Vi har lang erfaring, og hjelper gjerne til med å velge rett produkt.

Produktene har en elegant og solid kassettløsning, med styreskinner på sidene. Kassetten har diskret design og raffinerte detaljer.
 
Screen består av meget få komponenter, og er konstruert så enkelt, at det er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Alle deler er av lagernylon, eloksert aluminium og syrefast stål. Screenproduktene vaskes samtidig som generell fasadevask.
 
Se menyen til venstre, for mer informasjon om våre ulike typer screen.
 
 
Bilde 1/12
zoom
tilbake
fram

Markisesenteret AS     Kokstaddalen 31, 5257 Kokstad     Tlf. 55 98 88 60     Mob. 96 20 96 00    E-post: post@markisesenteret.no

Digitroll publiseringsløsning