INNVENDIG SOLSKJERMING

Plisségardiner

INNVENDIG SOLSKJERMING

Plisségardiner

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

Plisségardiner er laget i foldet tekstil som gir rommet et mykt, men samtidig levende uttrykk.

Våre plisségardiner finnes i de fleste farger og kvaliteter, slik at du enten kan matche annen innredning, eller skape kontraster med plisségardinen.

Det unike med plisségardiner er at de kan tilpasses de fleste vindusformer og typer. Plisségardiner tar liten plass og kan betjenes på veldig mange måter. Dette er en elegant og stilren form for solskjerming som passer i alle typer rom.
Disse dekorative gardinene gir deg sjansen til å velge vakre farger og skape spennende lyseffekter i hjemmet ditt, og ofte er det nettopp lyset som avgjør hvordan vi opplever rom. Med plisségardiner gjøres dagslyset mykere, uten at det stenges ute. Dagslyset siles gjennom veven, slik at rommet får behagelig og naturlig lys, uten skarpe kontraster eller skygger.

Plisségardinen er det produktet i vårt sortiment som har flest bruksområder. For eksempel kan du skjerme nedenfra og opp, eller ovenfra og ned, eller du kan skjerme et vindu kun midt på, mens du har fritt innsyn og utsikt både oppe og nede. Plisségardiner er derfor perfekte for å hindre innsyn!

Plissegardiner leveres i et stort modellutvalg:
Utallige betjeningsmåter og funksjoner som kan tilpasses ditt behov, snorløs som feks. type Lite Rise med et innovativt fjærsystem, som betjenes ved at man drar eller løfter i underlisten, eller for eksempel den snorbetjente Smartcord som er en barnevennlig og lettvint plisségardin med en kort snor og pumpe-funksjon, hvor snoren har samme korte lengde uansett om gardinen er trukket opp eller ned. Dette gjør den derfor til et barne- og dyresikkert alternativ.

Du kan også velge motorisert bemanning / batterimotor med oppladbare batterier med fjernkontroll, eller appstyring – perfekt for høytsittende vindu, eller hvis det står store møbler foran vinduet som hindrer tilgang. Les mer om motor og styringer (link til motor side + små bilder av fjernkntr./appstyr.?)

Med vår erfaring og kompetanse fra mer enn 20 år som leverandør av solskjerming i Bergen vil vi hjelpe deg med å finne den optimale løsningen til dine vinduer, vi tar nøyaktige mål og kommer med råd om farger og modeller. Produktene blir skreddersydde på millimeteren til dine vindu og passer dermed perfekt til ditt behov.

I våre store tekstil-kolleksjoner kan du velge blant over 150 plissétekstiler og over 200 Duette®-tekstiler.

Dobble Plissegardiner (Duette)
Duette har dobbelt lag med stoff. Usynlige snorer er plassert mellom lagene.
Dette er det beste innvendige produktet når det gjelder å hindre varmeinnslipp og kulderas gjennom vinduene. Les mer her.

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer