UTVENDIG/INNVENDIG SOLSKJERMING

Motorer og automatikk

UTVENDIG/INNVENDIG SOLSKJERMING

Motorer og automatikk

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

Connexoon Terrace

Connexoon Window

Markisesenteret AS hjelper deg å tilrettelegge løsninger, som gjør at du kan nyte komforten. Automatikken tar seg av teknikken.

Motor / Automatikk og Appstyring
Våre motorer for innvendig- og utvendig solskjerming, kan betjenes direkte manuelt, f.eks. via bryter, fjernkontroll, eller mer avansert via app for mobil, nettbrett og PC. Legg til sensorer, og du får automatisk inn-/utkjøring i forhold til egendefinerte sol , vind- eller regn-verdier, Nedenfor kan du kort lese om noen av de ulike alternativer.

Smartstyring / Appstyring
Connexoon io
Det er slutt på den tiden da du måtte reise deg for å heve og senke markisene eller lete etter den forlagte fjernkontrollen for å kunne skjerme deg mot sola. Med en app har du enkel tilgang til alle dine solskjermingsprodukter via smarttelefonen!
Connexoon io gjør det mulig å styre terrassemarkiser, screen, vindusmarkiser, persienner og garasjeporter med din smarttelefon, den eneste fjernkontrollen du alltid har med deg og som alltid fungerer, overalt.

TaHoma
Med det velutviklede TaHoma-systemet kan du enkelt ta kontroll over solskjerming, lamper, Velux takvinduer, motorvarmer, garasjeport m.m. fra din smarttelefon eller via internett. Dette lar deg styre hjemmet ditt uansett om du måtte befinne deg hjemme, utendørs, på jobben, ferie, bussen eller hvor som helst ellers det er internettdekning. Du kan programmere opptil 100 ulike scenarier for hva som skal skje når. Denne løsningen gir deg virkelig muligheten til å ha full kontroll over et velfungerende og smart hjem!
Se video om hvordan Tahoma app-styring fungerer i praksis.

Sol og vindføler
Med sol- og vindføler reagerer markisene, persiennene og screenene automatisk på været. Så snart solen titter frem beskyttes automatisk terrassen og rommene dine, og holder seg kjølige. Slik kan du beskytte interiør fra solskader selv om du ikke er hjemme, og du sørger for at ikke rommet blir overopphetet til du kommer hjem. Dersom det blåser opp trekkes markisene, persiennene og screenene automatisk inn/opp. Dette kan også overstyres og du kan selv programmere inn innstillinger som er optimalt for deg. På den måten kan du styre alle solskjerminger med et tastetrykk.

Fjernkontrollstyrte motorer
Motorer som betjenes med fjernkontroll deles i to hovedgrupper, RTS enveis kommunikasjon og IO toveis kommunikasjon. Til disse kan også automatikk benyttes. Til Somfy RTS motorer kan det også kobles Somfy Tahoma smarthus-styringssystem med mulighet for avansert programmering som f.eks. at et eller flere av produktene går opp eller ned i forhold til solas bane under året. Med Tahoma kan du f.eks. også kjøre opp screen fra hvor i verden.

Bryterstyrte motorer
Den enkleste formen for motorstyring er kablet kontroll. En bryter på veggen for hvert vindu, med kabel på eller gjennom veggen til persienne eller zipscreen. Fordelen er at du vet hvor bryteren eller bryterne er plassert, og du trenger ikke forholde til noe teknologi.
Motorer som betjenes med bryter, kan også kobles til automatikk som kjører solskjermingen ut eller inn i forhold til definerte sol , vind- eller regn-verdier. Det kan også velges automatikk som gjør at utkjøringen stopper f.eks. hvis en stol står under screenen.

SMOOVE 1 A/M io

Situo 5 io Pure II

SUNIS WIREFREE II io

EOLIS 3D WIREFREE io

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer