UTVENDIG SOLSKJERMING

Markiser

UTVENDIG SOLSKJERMING

Markiser

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

Markiser har vært den mest brukte form for solskjerming frem til våre dager. Vindusmarkiser, fasademarkiser, terrassemarkiser, kurvmarkiser – mulighetene er mange!

Fasaden er det første folk ser når de kommer hjem til deg, og type markise, stil og farge har mye å si for helhetsinntrykket av boligen. Blant våre typer markiser finner du garantert den rette til din bolig. Markiser av ulike merker og prisklasser kan se helt like ut når de er nye, forskjellen oppdager du når markisene er brukt en stund. Det er derfor viktig å velge produkter med den rette kvaliteten både når det gjelder materialvalg og duktyper. Vi leverer kun kvalitetsmarkiser som skal gjøre deg som kunde fornøyd i mange mange år fremover!

Terrassemarkiser

Med terrassemarkiser kan du skape et behagelig innemiljø, ute på din egen terrasse. Markisen blir som et tak over uteplassen, med bare en liten investering. Dermed kan du nyte måltider utendørs, skjermet for solen. Og hvem bryr seg om det skulle komme litt regn eller dugg en sen kveld? Under markisen sitter du tørt og varmt, gjerne med en infrarød varmeovn og moderne utelys i tillegg.

Vi har mange ulike modeller, fra de helt enkle uten kasse, til de eksklusive, innebygde kassetmarkisene. Alle leveres med profiler i lakkert utførelse. For ekstra værharde steder, kan vi levere markisene med vindsikringsstang.

Vindusmarkiser

Siden tidenes morgen har vi vært opptatt av hvordan den utvendige fasaden oppfattes av allmennheten, og pene markiser gjør fasaden pen. Men fasade- og vindusmarkiser er mye mer enn utsmykning av en fasade. Disse løsningene sørger effektivt for solskjerming av møbler og tekstiler, hindrer innsyn og sørger for et svalt og behagelig inneklima på varme sommerdager. Fasademarkisen kan styres automatisk. Den intelligente teknikken sørger for at behovet for solskjerming ivaretas selv når du ikke er tilstede.

Fasademarkiser

Markisetypen fungerer i hovedsak som en vindusmarkise. Men oppbyggingen er kraftigere og markisen kan derfor leveres i større lengder og for høyere vinduer.

Fasademarkiser er en ypperlig løsning for vindusflater helt opptil 6 meter bredde. Det er derfor mulig å dekke flere vinduer med en og samme markise. Man kan også seriekople flere markiser på en motor.

For optimal effekt og kontroll kan det benyttes automatisk sol og vindstyring. Denne intelligente teknikken sørger for at behovet for solskjerming ivaretas selv når du ikke er tilstede.

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer