UTVENDIG SOLSKJERMING

Levegg

UTVENDIG SOLSKJERMING

Levegg

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

Levegg, innsynsskjerm, vindskjerm, kjært barn har mange navn

Levegg er et helt unikt produkt som kombinerer det enkle med det geniale. Du har kanskje irritert deg over innsyn fra naboen eller vært plaget av vind på terrassen. Med levegg er det problemet løst.

Med levegg vil du gi deg selv og dine gjester en behagelig stund på terrassen eller balkongen.

Skjermet uteplass med veggmontert levegg
Er uteplassen din utsatt for vind og trekk som gjør det mindre hyggelig å sitte ute i lengden? Eller trenger du skjerming mot innsyn? Veggmonterte levegger er enkle å håndtere og gir effektivt den skjermingen du trenger. Kombinert med markiser over uteplassen, kan du skape en lun oase hvor venner og familie kan sitte ute og kose seg langt utover sommersesongen. Det blir nesten som en utestue. Og velger du screenduk i leveggen, kan du i tillegg følge med på hva som rører på andre siden. Med uttrekkbare levegger kan du selv velge når du vil ha den ekstra veggen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Leveggen vil stå i spenn i vinden og oppleves stabil. Når den ikke er i bruk, er den rullet sammen inne i en beskyttende og diskret kassett på veggen.

Takhengt levegg
Har du et tak over uteplassen men trenger skjerming fra sidene eller foran, er takhengt levegg et fullgodt alternativ. Velg selv når du vil ha det åpent eller lukket, om du vil ha utsikt eller er mest opptatt av å få et lunt og behagelig sted å være ute.
Takhengt levegg brukes der du trenger skjerming for sol, vind og innsyn fra sidene, og har et tak å feste den i. Denne løsningen fungerer fint som levegg på balkonger og i nisjer, og gjør at du kan skape et skjermet og stemningsfullt ”rom” på uteplassen, og et behagelig sted å være selv om det kanskje er litt vind eller skarp sol.

Du velge om du vil ha det åpent, helt eller delvis lukket. Selv om duken er trukket ned, kan du se hva som rører seg der ute, hvis du velger en duk som tillater det. Du vil likevel ikke ha fullt innsyn og kan nyte privatliv med venner og familie, eller kanskje alene med en god bok.

Takhengt levegg kan festes til de fleste typer overbygg over uteplasser
Den er enkel og praktisk og bruke, og avhengig om du ønsker å kunne se gjennom duken eller ikke, kan du velge mellom screenduk eller markiseduk.

Betjening er med manuell sveiv eller motor og fjernkntroll/appstyring.

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer