INNVENDIG SOLSKJERMING

Innvendig persienner

INNVENDIG SOLSKJERMING

Innvendig persienner

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

Regulere sollyset på en elegant måte

Med den økende bruken av innvendige persienner, har også utvalget blitt større og bedre. Det finnes i dag persienner i et enormt spekter, av farger og materialer, som kan tilpasses de fleste vindusløsninger. En mix av gardiner og persienner gir deg muligheter til spennende løsninger i din bolig.

Med persienner fra Markisesenteret AS kan du regulere sollyset på en elegant måte. Ved å vri lamellene trinnløst regulerer du lyset og temperaturen i rommet optimalt, samtidig som persiennene er en pålitelig beskyttelse mot nysgjerrige blikk utenfra. På grunn av den tidløse og vakre designen, er våre persienner et mangfoldig arkitektonisk utformingselement, med uendelige muligheter for den personlige smak.

Alt etter ønske tilpasses persiennen diskret innredningen, eller tilfører en behagelig, farget betoning. Standard lamellbredde er 25mm, 35mm, og 50mm. Til våre persienner med 35 og 50mm lameller kan du velge om du vil ha brede eller smale stigebånd.

Aluminiumspersienner

Våre aluminiumspersienner produseres av brennlakkert aluminium, som gir en UV-bestandig flate. Dette gjør at persiennen beholder sin opprinnelige farge gjennom hele sin levetid.

Lamellene leveres i tre bredder, 25mm, 35mm og 50mm. De kan dreies 180 grader for å gi maksimal lyskontroll.

Vi har meget stort fargeutvalg!

Livsstilspersienne

Vår livsstilspersienne designer du helt og holdent selv. Du velger over- og underlist i tre, og kombinerer så med ønskede aluminiumlameller i 50 mm, sammen med stigebånd i valgfri farge.

Vi har livsstilspersienner i bredder opp till 2,4 meter og høyder opp till 3 meter.

Privacy blind

Privacy blind, eller PC-persienne som den også kalles, er en 25mm aluminiumspersienne uten snorhul i den fremre delen av lamellene. Dette gjør at ikke noe uønsket lys kommer inn. Den egner seg derfor meget godt til dataarbeidsplasser, derav navnet PC-persienne.

Persiennen finnes i hele kolleksjonsens farger!

Trepersienner

Stadig flere søker den varme atmosfæren som naturmaterialet gir hjemmemiljøet. Vårt utvalg av trepersienner består av mange ulike farger og toner. Blant disse er furu, eik, mahogny, kirsebær, ask, bjørk. bøk og lind.

Standard lamellbredde er 50 mm, 35 mm og 25mm.

Trepersienner har mange fordeler:
Alle synlige deler er fargekoordinert.
Tilgjengelig med stigesnor og brede stigebånd.
Flere løsninger for lysregulering.
Motorisering er mulig.
Ekstremt holdbare.
Trevirke med høykvalitet.
Anerkjent betjeningsmekanisme.
Ripebestandig og UV-resistent overflate.

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer