INNVENDIG SOLSKJERMING

Duette® gardiner

INNVENDIG SOLSKJERMING

Duette® gardiner

GRATIS BEFARING!

Bestill i dag og få et uforpliktende tilbud!

DUETTE® har dobbelt lag med stoff. Usynlige snorer er plassert mellom lagene. Dette er vår bestselgende plisségardin.

To lag stoff uten synlige huller til snorer gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk. Disse gardinene er velegnet enten du vil skjerme bare noe og slippe inn litt lys, eller ha et helt lystett rom.

Varmereduksjon
DUETTE® er den interiørgardinen som er best når det gjelder reduksjon av solvarme og kan redusere varmeinnslippet gjennom vinduene betydelig.

DUETTE® reduserer ubehagelig gjenlyd i rommet og er ideell til akustisk etterinstallering i kontorer, konferanserom, legekontorer og oppholdsrom. Effektiv og målbar lyddemping på inntil 45%.

Reduserer varmetap
En jevn temperatur i hjemmet ditt er en forutsetning for et godt inneklima. DUETTE® Plisségardin kan redusere varmetapet fra vinduene med opp til 46 prosent.

Derfor isolerer DUETTE® Plisségardin
Luftekanaler i gardinen gjør at varmen holder seg inne om vinteren og ute som sommeren. Luftkanalene mellom gardinets inner- og ytterside danner en isolerende barriere, som forhindrer luften å strømme gjennom. Dermed nedsettes varmetransporten mellom gardinets inner-og ytterside. Det betyr at yttersiden av gardinen kan avise kulde, mens gardinens innerside holder på varmen. Med andre ord, så blir varmen innendørs om vinteren, og om sommeren gir DUETTE® Plisségardin deg mulighet til å holde din bolig sval og behagelig.

Motorisering
Oppladbare batterier i den Somfy-utviklede motoren gjør at man slipper å tenke på ny elektrisk installasjon eller ledninger oppover veggen. Med styring med fjernkontroll eller app får du en trådfri hverdag,  og en stillegående løsning. Batteriene har svært høy kapasitet som ved normal bruk ikke trenger å lades mer enn 1-2 ganger i året.

Markise

Screen

Utvendig persienner

Levegg

Lamellgardiner

Innvendig persienner

Duette® / Plisségardiner

Rullegardiner

Mørklegging

Solfilm

Motor og automatikk

Takvinduer